AKTUÁLNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK

JÍDLA K PIVU
  • nakládané tvarůžky, pikantní marináda z tmavého piva (100g/129,-)
  • škvarková pomazánka, pečená jablka (120g/129,-)
  • pikantní zámecká masová pomazánka z vařeného hovězího masa (120g/129,-)
 
P Ř E D K R M Y
  • tenké plátky pečené červené řepy (100g/129,-)
  • tatarák z hovězí svíčkové (100g/239,-)
  • filátko z uzeného pstruha (50g/159,-)
 
P O L É V K Y
  • silná hovězí polévka s játrovými knedlíčky, zámecké nudle (79,-)
  • zeleninový boršč s hovězím masem (89,-)
 
T R A D I Č N Í    K U C H Y N Ě
  • svíčková na smetaně, hovězí zadní, smetanová omáčka, karlovarský knedlík (269,-)
  • dušená hovězí líčka na zelenině a víně, zapečené bramborovo-mrkvové pyré (259,-)
  • pečené kachní stehýnko, bramborové nočky, zelí (259,-)
  • smažený vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (250g/259,-)
 
Z Á M E C K Á   K U C H Y N Ě
  • pečená vysoká vepřová žebra s medem na černém pivu (500g/269,-)
  • steak z hovězí svíčkové, grilovaná zelenina, bramborové hranolky (250g/539,-)
  • telecí pavouček s tomatovým rizotem a rajčaty (269,-)
  • filátka ze pstruha, zámecké fettuccine s cuketou a sušenými rajčaty (150g/259,-)
 
B E Z M A S É  P O K R M Y 
  • zámecké fettuccine s cuketou, sušenými rajčaty a sýrem (179,-)
  • tomatové rizoto, rukola, sýr gran moravia (179,-)
 
S A L Á T
  • zámecký “caesar salát”, ledový salát, kuřecí prsa, dressing, slanina, zastřené vejce, sýr gran moravia, krutóny a rozpečená bageta (259,-)
 
Z Á M E C K É  D E Z E R T Y
  • dort z 60% čokolády (89,-)
  • jablkový závin, vlašské ořechy, vanilková omáčka (89,-)
  • ovocný sorbet (59,-)
  • panna cotta s mangem (89,-)

NAŠE KUCHYNĚ

JAK DOBŘE VĚDÍ VŠICHNI DOBŘÍ KUCHAŘI,
NEJLEPŠÍM RÁDCEM JSOU SUROVINY

 

aby to na talíři vypadlo co nejjednodušeji a chutnalo co nejdokonaleji, musíte ujít

dlouhou cestu, jíst a pít v mnoha zemích a krajích, protože vše už bylo vymyšleno. 

 musíte mít mistra kuchaře s fantazií a láskou k vaření musíte jít „ráno nakoupit“ 

                                                                                            

tradice ranních trhů se u nás téměř vytratila.. naštěstí se začali objevovat menší či

větší pěstitelé a chovatelé, kteří to nejlepší ze svého dvorku či farmy přivezou na náš/

váš stůl, a díky kterým můžete na zámku ochutnat čerstvé jehněčí či zvěřinu, ale také 

pstruhy z kádí na nádvoří či naše domácí klobásky, paštiky nebo dezerty

 

suroviny vždy rozložíme na stůl a necháme promluvit, proto má..

JÍDELNÍ LÍSTEK PRO JARO/LÉTO JINOU CHUŤ NEŽ PODZIM/ZIMA,
KUCHYNĚ CO 14 DNÍ NOVOU NABÍDKU, STRÁNKU Z KUCHYŇSKÉHO KALENDÁŘE..

zjara začíná očišťujícími saláty a bylinkami, pokračuje chřestem, jahodami a borůvkami, 

pak přijde inspirace houbami, teplé počasí připomene ryby, léto grilování a uzení

na nádvoří, až se prokoušeme k podzimní zvěřině, zabíjačce a podobným těžším tématům

 

MOTTEM OBNOVY ZÁMKU BYL RESPEKT K HISTORII/
MOTTEM ZÁMECKÉ KUCHYNĚ JE RESPEKT K SUROVINÁM

šéfkuchař Miroslav Moldřík & jeho tým


pivnice pivnice restaurant restaurant detail

VŠE CO NEJVÍCE TAJÍME A JE NA NÁS NEJVÍCE VIDĚT

Společnost Pivovar Zábřeh s.r.o., IČ 27795659, je jakožto člen koncernu Depende Group podrobena

ve smyslu ust. § 79 zákona o obchodních korporacích č. 90/2012 Sb. jednotnému řízení ze strany

řídící společnosti Dependelab s.r.o., IČ 03540758, a to spolu s těmito ostatními řízenými osobami:

Scansen s.r.o., IČ 03539857; NUEVO COMEDOR s.r.o., IČ 29388716.